13: Natacha Pacal (Patisserie): Gastrobiznis je náročný, preto gastro robí ten, kto to miluje

Diagnóza Podnikateľ Edita Angyalová
Diagnóza Podnikateľ
13: Natacha Pacal (Patisserie): Gastrobiznis je náročný, preto gastro robí ten, kto to miluje
Loading
/

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:  

  • Ako založiť obchod a mať ho skvelý,
  • prečo je gastrobiznis taký náročný,
  • ako sa vysporiadava s korona krízou Natacha Pacal,
  • koľko trvá proces založenia gastro prevádzky,
  • ako rozpoznať dobrú reštauráciu od zlej reštaurácie,
  • či platí, že Francúzi si užívajú jedlo.

Dôležité odkazy z podcastu:

Chcete si podcast radšej prečítať?

Čítať ďalej „13: Natacha Pacal (Patisserie): Gastrobiznis je náročný, preto gastro robí ten, kto to miluje“

12: Martin Kostič (Emark): Rovnaké hodnoty zamestnancov, vám môžu priniesť v podnikaní úspech

Diagnóza Podnikateľ Edita Angyalová
Diagnóza Podnikateľ
12: Martin Kostič (Emark): Rovnaké hodnoty zamestnancov, vám môžu priniesť v podnikaní úspech
Loading
/

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:  

  • Ako vybrať zamestnanca pre vašu novú firmu,
  • že rovnaké hodnoty zamestnancov sú v podnikaní kľúčové,
  • čo je to dátová analytika,
  • že šéf nemá vždy pravdu,
  • tip na zaujímavý podnikateľský nápad,
  • že pri podnikaní je dôležité hľadanie inšpirácie.

Dôležité odkazy z podcastu:

Chcete si podcast radšej prečítať?

Čítať ďalej „12: Martin Kostič (Emark): Rovnaké hodnoty zamestnancov, vám môžu priniesť v podnikaní úspech“

11: Juraj Gago a Andrej Krúpa (PERRY TALENTS): Chcete začať podnikať s niekým? Stanovte si najskôr spoločný cieľ podnikania

Diagnóza Podnikateľ Edita Angyalová
Diagnóza Podnikateľ
11: Juraj Gago a Andrej Krúpa (PERRY TALENTS): Chcete začať podnikať s niekým? Stanovte si najskôr spoločný cieľ podnikania
Loading
/

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:  

  • Podnikanie vo dvojici či viacerí – ako na to?,
  • že v podnikaní je dôležité učiť sa od tých skúsenejších,
  • prečo je potrebné podnikateľský nápad validovať,
  • že pri podnikaní s niekým je nevyhnutné stanoviť si veľký cieľ podnikania,
  • za akým start-upom stojí Juraj Gago a Andrej Krúpa.

Dôležité odkazy z podcastu:

Chcete si podcast radšej prečítať?

Čítať ďalej „11: Juraj Gago a Andrej Krúpa (PERRY TALENTS): Chcete začať podnikať s niekým? Stanovte si najskôr spoločný cieľ podnikania“

10: Anna Hudáková (People & Culture Strategist): Niekoľko tipov pre podnikanie na voľnej nohe

Diagnóza Podnikateľ Edita Angyalová
Diagnóza Podnikateľ
10: Anna Hudáková (People & Culture Strategist): Niekoľko tipov pre podnikanie na voľnej nohe
Loading
/

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:  

  • Ako začať podnikať – sám, či s niekým? A s kým?,
  • aké pozitíva prináša podnikanie na voľnej nohe,
  • načo sa má zamerať začínajúci podnikateľ,
  • že podnikanie nemá rado skratky,
  • prečo je dôležité zaviesť si pravidlá, ak podnikám s niekým,
  • čo je to Ikigai.

Dôležité odkazy z podcastu:

Chcete si podcast radšej prečítať?

Čítať ďalej „10: Anna Hudáková (People & Culture Strategist): Niekoľko tipov pre podnikanie na voľnej nohe“

9: Peter Vetrák (U9): Právne formy podnikania a ich výhody a nevýhody

Diagnóza Podnikateľ Edita Angyalová
Diagnóza Podnikateľ
9: Peter Vetrák (U9): Právne formy podnikania a ich výhody a nevýhody
Loading
/

V tejto časti podcastu Diagnóza Podnikateľ sa dozviete:  

  • Aká je tá správna právna forma podnikania pre vás,
  • prečo sa podľa Petra Vetráka z väčšiny startupových spoločností stávajú zombie spoločnosti,
  • čo všetko treba posúdiť, pri výbere vhodnej právnej formy podnikania,
  • aké majú výhody jednotlivé právne formy podnikania,
  • čo sú ready-made spoločnosti,
  • ako zaistiť, aby riziká podnikania neniesla rodina.

Dôležité odkazy z podcastu:

Chcete si podcast radšej prečítať?

Čítať ďalej „9: Peter Vetrák (U9): Právne formy podnikania a ich výhody a nevýhody“

Posts navigation

1 2 3 5 6 7 8 9 10
Scroll to top