POSLEDNÁ EPIZÓDA:
VŠETKY EPIZÓDY:
- 13: Natacha Pacal (Patisserie): Gastrobiznis je náročný, preto gastro robí ten, kto to miluje
- 12: Martin Kostič (Emark): Rovnaké hodnoty zamestnancov, vám môžu priniesť v podnikaní úspech
- 11: Juraj Gago a Andrej Krúpa (PERRY TALENTS): Chcete začať podnikať s niekým? Stanovte si najskôr spoločný cieľ podnikania
- 10: Anna Hudáková (People & Culture Strategist): Niekoľko tipov pre podnikanie na voľnej nohe
- 9: Peter Vetrák (U9): Právne formy podnikania a ich výhody a nevýhody
- 8: Lucia Gažová (Lulus bakery): Online marketing? Zvládnete ho aj sami!
- 7: Michal Pastier (Go BigName): Ako robiť marketing alebo ako zarábať viac, keď začínate podnikať
- 6: Miroslava Škorvánková (Medovnikáreň): Ako určiť cieľový trh pomocou sociálnych sietí
- 5: Jana Čierna (Sagitta): Finančný plán pomôže v horších časoch
- 4: Ivica Rozehnal (Rivica): Prieskum trhu začína osobnou skúsenosťou
- 3: Mirka Uhnak (MiniTechMBA): Podnikateľský plán pomôže utriediť si myšlienky
- 2: Ľuboš Dzuriak (D7 BAU.at): Podnikajte v tom, čo vás samých páli („scratch your own itch“)
- 1: Linda Kisková Bohušová (lindia.sk): Ak chcete podnikať, hlavne začnite